Fotograf: Magnus Liam Karlsson

Fotograf: Magnus Liam Karlsson

Fotograf: Magnus Liam Karlsson

Fotograf: Magnus Liam Karlsson

Fotograf: Magnus Liam Karlsson

Fotograf: Magnus Liam Karlsson

OM OSS

Vi träffades för över tio år sedan och har sedan dess samarbetat på olika sätt. Vi har skrivit två böcker tillsammans, utbildar och poddar ihop och verksamhetsutvecklar gärna under våra hundpromenader i skogen. Utöver att skapa nya saker ihop har vi också korsbefruktat redan existerande koncept och kompetensområden. Som att Anna har skapat musik till Maria-Pias koncept känslodockan Friendy. Musiken hittar du på Spotify och låtarna finns både på svenska och engelska. (Sa vi att vi ville förändra världen?!)

ANNA ERIKSSON SKARIN arbetar som konsult inom storytelling och som låtskrivare. Om du är nyfiken på vad hon hjälper sina kunder med inom storytelling kan du klicka här, och om du vill veta mer om hennes specialskrivna musik så klickar du här. Överallt står känslorna i fokus.  

MARIA-PIA GOTTBERG har utvecklat känslodockan Friendy och är verksam som föreläsare i Sverige, Norge och Finland men har också föreläst i Kenya och i Sydafrika och för en delegation från Japanska skolverket. Alla verkar älska Friendy! Vill du vill veta mer klickar du här

ANNA blir som gladast av att höra hennes barn spela instrument och när hon får lära sig nya saker. Hon blir arg och frustrerad när andra försöker bestämma över henne och skäms när hon inser att hon skyllt ifrån sig. 

MARIA-PIA blir lugn av att vara i naturen och är som gladast när hon får vara tillsammans med sitt lilla barnbarn. Hon är rädd att förlora dem hon älskar och kan ibland känna sig som en riktig surpuppa.